Enkele evaluaties van ex-kandidaten

Bedankt voor de goede raad en het geven van dat duwtje dat ik nodig had om de overstap te wagen van een grote multinational naar een kleine KMO.

Quality Manager, 41 jaar

Ik heb 5 sollicitaties achter de rug en 3 daarvan hebben mij een voorstel gedaan, 1 is nog lopend. Dit is echt mede door u, onze sessies hebben mij echt geholpen. Dankzij u heb ik een groot deel zelfvertrouwen terug gekregen, en daarvoor wil ik u echt danken!

Conference Sales Coördinator, 46 jaar

Geen overbodig gezever, maar onmiddellijk aanpakken van de problemen. Consulenten met veel ervaring, die kunnen luisteren en die zowel het bedrijfsleven als de openbare diensten kennen.

HR Manager, 52 jaar

Bedankt voor het geduld, het luisterende oor, de morele steun, de vele kopjes koffie. Dankzij de steun van mijn consulent heb ik de moed niet opgegeven en ben ik de teleurstellingen na een zoveelste afwijzing te boven gekomen.

Project Manager, 50 jaar

Goede emotionele ondersteuning , klantvriendelijk en een zeer professionele aanpak.

Boekhouder, 40 jaar

Zeer goede opvang, duidelijke info wat betreft de begeleiding. Goede opvolging van de sollicitatiecampagne. Opvolging en eventuele bijsturing, gedurende meerdere maanden, tijdens het uitoefenen van de nieuwe job.

Account Manager, 45 jaar

Ik ging na elke individuele coaching altijd met nieuwe moed en zelfvertrouwen naar huis. Dit was van primordiaal belang om te blijven zoeken naar de geschikte job. De job die ik gevonden heb omschrijf ik nu trouwens als “de job van mijn leven“.

Administratieve Bediende, 43 jaar

De individuele aanpak van de begeleiding is essentieel. Het is zeer belangrijk om een misschien vastgeroest denk- en doe patroon van de klant naar boven te halen en te doorbreken.

Burgerlijk Ingenieur Onderzoek, 47 jaar

Zeer goede informatie bij de opvang, gedienstig personeel, een zeer goede logistieke dienst. Consulenten die steeds bereikbaar zijn.

Supervisor, 56 jaar

Op latere leeftijd, geen overbodige luxe. Denk niet dat ik het alleen, zo snel een nieuwe job zou hebben gevonden, was er zelfs van overtuigd nooit nog een job te vinden. Peorma is erin geslaagd dit negativisme om te buigen.

Assistente, 54 jaar

Professioneel en met oog voor de persoon die werk zoekt.

Informaticus, 42 jaar

Zeer goede informatie bij de opvang, gedienstig personeel, een zeer goede logistieke dienst. Consulenten die steeds bereikbaar zijn.

Supervisor, 56 jaar

Door een zeer goede samenwerking van alle medewerkers ondervond ik constante ondersteuning en aanmoediging. Mijn consulent wist zeer goed in te spelen op de gevoelens en situaties. Ze slaagt erin je op de juiste weg te zetten en je sterker te maken.

Productie Ingenieur, 32 jaar