U BENT WERKNEMER

U bent werknemer

Peorma helpt de werknemer, na ontslag of bij interne heroriëntatie, om zijn kansen maximaal te benutten en zijn troeven zo goed mogelijk uit te spelen.

Een passende job vinden is niet evident… maar het kan ! 8 op 10 van de mensen die wij begeleiden zijn na enige tijd weer zinvol aan de slag.

Wij gaan ervan uit dat de personen die wij begeleiden, onze kandidaten, meer zijn dan alleen “jobzoekers”. Wij begeleiden zijn of haar hele traject, wat meer is dan een sollicitatietraining.

De arbeidsmarkt is moeilijk en voortdurend in beweging.  Peorma geeft u een kompas en loodst u langs alle klippen.  Wij kennen zowel de bedrijfswereld als de arbeidsmarkt.  Wij begeleiden iedere kandidaat op maat, met aandacht voor ieders talenten, verwachtingen en persoonlijkheid.  Met een aangepast ritme en gepersonaliseerde inhoud.

Een deel van deze website – met paswoord beveiligd – bevat concrete en praktische informatie, om de personen die bij ons in begeleiding zijn te helpen bij het zoeken naar een passende functie: voorbeelden van cv’s en brieven, links naar gespecialiseerde jobsites (nationaal en internationaal), vacatures, oefeningen uit ons werkboek, up-to-date lijsten van head hunters en selectiekantoren enz.